Privacy policy

Încă de la început, mi-am propus să tratez datele personale ale celor care mă contactează așa cum mi-ar plăcea să fie tratate datele mele de către alții.

Nu am trimis niciodată emailuri în masă pe nici un subiect, nu folosesc nici un fel de instrumente de e-mail marketing, nu tag-uiesc niciodată clienții în postările pe social media (Facebook și Instagram), anonimizez postările pe blog pentru clienții care îmi cer asta, nu am dat niciodată nimănui acces la datele personale pe care le colectez și pe care le prelucrez și păstrez cu grijă.
Mi-am luat destule șuturi în fund de la specialiști în marketing din această cauză! :)

De la vizitatorii acestui website am vrut să colectez cât mai puține date cu putință, doar cele necesare pentru funcționarea site-ului. Website-ul utilizează cookies, cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare, de exemplu pentru a reține limba selectată de utilizator.

Un blog nu e blog dacă vizitatorii nu pot lăsa comentarii. Pentru asta folosesc funcția de comentarii Facebook. Dacă doriți să comentați la postările mele, puteți verifica politica lor și modifica preferințele personale aici

Folosesc pentru contorizarea vizualizărilor serviciul Google Analytics. Dacă doriți să nu fiți contorizat trebuie să utilizați acest plugin

Singurele nume și adrese de email pe care le colectez sunt cele completate în formularul de contact. Folosesc aceste date doar în interes legitim: pentru a răspunde punctual celor care mă contactează, respectiv pentru ducerea la îndeplinire a contractelor, atunci este cazul.

În cazul în care doriți să vă exercitați drepturile legale prevăzute de regulamentul GDPR în privința datelor personale, sau dacă doriți ștergerea tuturor datelor colectate despre dumneavoastră, vă rog să completați formularul de contact cu solicitarea dvs. Voi da curs solicitării dumneavoastră în cel mai scurt timp.